Algas uue eurolaulu konkurss

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Televisioon (ETV) kuulutab välja konkursi «Eurolaul 2002», et leida Eesti esindajat järgmisel aastal Tallinnas toimuvale eurovisiooni lauluvõistlusele ning paneb võitjale välja 30.000 krooni.

Konkursile esitatud laul peab olema originaalne ja see ei tohi olla avalikustatud enne Eurolaul 2002 finaalvooru lõppu, teatas ETV. Konkursile esitatud lugu võib olla kuni kolm minutit pikk ja seda võib esitada kuni kuus lauljat. Reeglite kohaselt peavad lauljad olema Eurovisioni lauluvõistluse ajaks vähemalt 16-aastased. Konkursil osalemiseks tuleb võistluslaul salvestada kvaliteetsele helikandjale. Salvestisele tuleb lisada laulusõnad ning kinnine ümbrik autorite ja esitajate andmetega ning allkirjastatud kinnitusega, et laulu sõnu ega muusikat ei ole kunagi avalikustatud. Võistluslaul ühes sellele lisatud andmetega tuleb anda üle Eurolaulu korraldustoimkonnale hiljemalt 3. detsembril. Seejärel valib korraldustoimkonna poolt kinnitatud þürii välja need kümme lugu, mis jõuavad Eurolaul 2002 finaali. Eelvooru tulemused selguvad 8. detsembriks. Eurolaul 2002 finaalkontsert toimub 26. jaanuaril 2002. ETV premeerib võitjat 30.000 krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles