Toidukunsti andunud võlurid

, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalislahke pererahvas: Jaan ja Merrit Kiho oma punases köögis. Valmib flambeeritud küülikumaks. Merrit rõõmustab, et Jaanil õnnestus küülikumaksa ülevalamine valge armanjakiga – leek on kuum ja võimas.
Külalislahke pererahvas: Jaan ja Merrit Kiho oma punases köögis. Valmib flambeeritud küülikumaks. Merrit rõõmustab, et Jaanil õnnestus küülikumaksa ülevalamine valge armanjakiga – leek on kuum ja võimas. Foto: Mihkel Maripuu

Endine Vanemuise näitleja, kunstnik Jaan Kiho (66) ja tema abikaasa Merrit (50) peavad oma mereäärses majas kodurestorani. Kolga-Aabla idüllini jõudis paar rännakute kaudu päris- ja eluteatris. Nüüd on nad tõeliselt kodus.


Kodurestoran MerMer – lühend perenaise nimest ja merest – on teadjamate toidusõprade seas juba tuntud koht. Selle aasta varakevadest on Kihode toidukunsti käinud pererahva sõnul nautimas üle 800 külalise. «Söögikoha tegemise mõte oli meil ammu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles