Mesilale tehti pommiähvardus

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tundmatu helistaja tegi esmaspäeva õhtul pommiähvarduse Pärnumaal OÜ Astel KT omanikule Kalev Männele kuuluvale mesilale Reius, politsei ja päästjad pommi ei leidnud, kirjutab Pärnu Postimees.

Kaja Kukk Pärnu politsei teabetalitusest ütles, et kella kaheksa paiku helistati ühele Pärnu haigla telefonile ning paluti teatada häirekeskusele ja politseile, et Reiu mesilas on pomm. Miks helistaja ise neisse kohtadesse ei helistanud, võib Kuke sõnade kohaselt olla tingitud sellest, et politseis ja häirekeskuses lähevad kõned linti ja see lihtsustab helistaja leidmist. Männe ütles, et tema koju Raekülla tulid õhtul politseinikud ja teatasid pommiähvardusest. «Läksime siis Reidu, seal ootasid kohalikud politseinikud juba ees,» kirjeldas Männe. «Käisime ümber maja, kõik uksed olid lukus. Viisin mehed igaks juhuks sisse, et nad näeksid: mul ei ole siin mingit salakaupa või midagi muud, mida võidakse arvata,» rääkis mesila omanik. Mesilasi pidava Männe nimi sattus ajakirjandusse mõne kuu eest, kui tema Ukrainast tulnud ja transiidina Soome minema pidanud mesi tolli kinni jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles