Tasuta autopesu tekitas Viimsi Statoilis pika järjekorra

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekord Viimsi Statoili autopesulasse tasuta autot pesema.
Järjekord Viimsi Statoili autopesulasse tasuta autot pesema. Foto: Karli Saul

Võimalus teenindusjaama taasavamise puhul tasuta autot pesta tekitas täna Viimsi Statoili juurde mitmekümne auto pikkuse järjekorra.

Pealtnägija kirjelduse kohaselt oli tema sealviibimise hetkel tasuta pesu ootel 18 autot. Ta arvestas, et kui ühe auto pesemine võtab aega keskmiselt 10 minutit, siis tuleb viimasel autol oodata kolm tundi.

Tasuta autopesu pakkumine kehtib rekonstrueerimisjärgse taasavamise puhul Statoili Viimsi teenindusjaamas ainult täna ajavahemikul kella 10-20, mil sõidukeid teenindatakse nn «elavas järjekorras». Soovijatel on võimalik valida harjadega või ilma harjadeta pesuprogrammide vahel. Kõik autopesu tüübid sisaldavad nii leotust, põhipesu, rattapesu kui kuivatust. Hõbepesu puhul lisandub ka vahatamine ning Kuldpesu puhul vaha ja altpesu.

Statoil tuletas juba eelnevalt meelde, et kuna Viimsi teenindusjaama territoorium on piiratud, siis tasub külastajatel olla autopesu järjekorras tähelepanelik, et ei ohustataks ennast ega teisi liiklejaid ega takistaks liiklust teenindusjaama ümbruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles