Ringhäälingunõukogu keelas ETVl vormel 1 ülekanded

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsel koosolekul keelas Ringhäälingunõukogu Eesti Televisioonil (ETV) vormel 1 kajastamise, kuna see on kallis ja ei vasta avalik-õigusliku televisiooni funktsioonidele.

ETV sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer ütles, et lõplikku lepingut neil vormel 1 kajastamiseks veel polnud. «Vormel 1 kajastamine ETV eetris oli ETV juhatuse initsiatiiv, kes pidi sellega kaasnevad kulud oma eelarvest katma. Sporditoimetuse eelarvesse polnud vormelit sisse planeeritud,» rääkis Kaljuveer. Kaljuveeri sõnul tekkisid peamise probleemid sellest, et ETV juhatus ei informeerinud Ringhäälingunõukogu õigeaegselt oma plaanist tuua vormel ETV ekraanile. «Tegu on kommunikatsiooniprobleemidega,» lisas ta. See, et vormeli demonstreerimise õigusi just ETVle pakuti on Kaljuveeri sõnul süüdi ETV sporditoimetuse igati professionaalne töö suurvõistluste kajastamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles