Eesti Televisioon esitleb eurolaulu kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul näitab Eesti Televisioon (ETV) esmakordselt kõiki kümmet Eesti tänavust eurolootust, rahvusliku eelvooru võitja selgub nädala pärast Tallinna linnahallis.

Kell 21.40 algavas saates astuvad üksteise järel üles need, kes eelmise aasta lõpus 90st telemajja laekunud võistlustööst sõelale jäid: «I’m falling», «Computer-love», «A Dream», «What if I fell», «Need a little nothing», «This is (what luv can do)», «I’ll never forget», «Another country song», «Runaway» ja «Can’t stop me (so easily)».

Eurovisiooni peaprodutsendi Juhan Paadami sõnul on rõõmustav, et sellel aastal on lõppvoorus palju uusi tegijaid, nii heliloojaid kui ka artiste. Teiste seas astuvad üles ka varasematel aastatel aktiivselt «Eesti eurolaulust» osa võtnud solistid Ivo Linna, Gerli Padar ja Lea Liitmaa.

Koos tänavuse lauluvõistlusega on «Eesti eurolaulule» läbi aegade kirjutatud 456 laulu, neist on finaali jõudnud 87 laulu.

ETV kannab üle ka kahe teise lauluvõistlusest osa võtva riigi rahvuslikud eelvoorud - Saksamaa võistlus on eetris 23. veebruaril kl. 15.15 ning Rootsi lõppvoor 1. märtsil kl. 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles