Estcoy-E jõudis Afganistanist tagasi kodumaale lähedaste juurde

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. juulil Tallinna lennujaamast oma kaasa Katrin Reede ja toona vaid kolmenädalase poja Robin Runneli juurest Afganistani teele asunud  nooremseersant Riho Runnel sai eile sealsamas taas oma perekonnaga kokku.
8. juulil Tallinna lennujaamast oma kaasa Katrin Reede ja toona vaid kolmenädalase poja Robin Runneli juurest Afganistani teele asunud nooremseersant Riho Runnel sai eile sealsamas taas oma perekonnaga kokku. Foto: Toomas Huik

8. juulil Tallinna lennujaamast oma kaasa Katrin Reede ja toona vaid kolmenädalase poja Robin Runneli juurest Afganistani teele asunud (väiksemal pildil) nooremseersant Riho Runnel sai eile sealsamas taas oma perekonnaga kokku.


Runnel teenis tänavu suvel erakorraliselt Afganistani presidendivalimisi turvama saadetud Estcoy-E-s. Eile jõudis see kompanii koos oma logistilise toetuselemendi NSE-E-ga tagasi kodumaale. Peatselt peaks Eestisse naasma ka kevadel tavapärase rotatsiooni käigus Afganistani saadetud kompanii Estcoy-8, kelle asemele on juba saadetud Estcoy-9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles