Põllumajandusministri nõunikeks said Raul Rosenberg ja Jaanus Karilaid

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põllumajandusministri nõunikuna alustasid tööd põllumajandustootmise, turustamise ja ühistegevuse küsimustes Raul Rosenberg ja poliitilise nõunikuna Jaanus Karilaid, teatas põllumajandusministeeriumi pressiteenistus.

Raul Rosenberg lõpetas 1985. aastal Eesti Põllumajanduse Akadeemia mehhaanikainseneri eriala, töötas aastatel 1985-1991 mitmetes tolleaegsetes põllumajandusettevõtetes ja Saku Keskkoolis. 1991. aastast kuni põllumajandusministri nõunikuks nimetamiseni käesoleva aasta 12. veebruaril töötas Rosenberg finantsjuhina AS-s Raubri. Jaanus Karilaid õpib Tallinna Pedagoogikaülikooli Avatud Ülikoolis haldusjuhtimise erialal. Ajavahemikul 1998-2001 töötas Karilaid kohalike omavalitsuste arendusnõunikuna. Lisaks fraktsiooni ja ministri töö koordineerimisele nõustab Karilaid põllumajandusministrit üldpoliitilistes küsimustes. Karilaid asus nõunikuna tööle 20. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles