Tallinna infosaalide töötajad hakkavad maske kandma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seagripihirm sunnib inimesi marlimaske kandma.
Seagripihirm sunnib inimesi marlimaske kandma. Foto: Reuters / Scanpix

Linnavalitsuse Vabaduse väljaku teenindussaali ning linnaosavalitsuste teenindussaalide töötajad hakkavad seagripiohu tõttu marlimaske kandma.


«Me otsustasime täna, et nii linnavalitsuse kui linnaosavalitsuste infosaalides organiseerime töötajatele maskide kandmise niikauaks, kuni epideemiaoht on kadunud. See on üks väheseid asju, millega me saame takistada infektsiooni levimist oma töötajate hulgas,» rääkis abilinnapea Merike Martinson.

«Me kõik teame, et niikaua kui haigus pole veel väga tõsine, käivad inimesed tööl ja sõidavad ühissõidukites. Täna kutsusin ma linnavalitsuse istungil üles meie töötajaid mitte tööle tulema, kui neil on äge nohu, köha või palavik. Et nad niisugusel puhul kas või paariks päevaks koju jääksid,» lisas ta.

Linnavalitsuse teenindusbüroost öeldi lõuna ajal, et maske ei ole töötajatele veel toodud, küll aga on piisavas koguses desinfitseeriva toimega kätepesuvedelikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles