Tagaotsitud ettevõtja andis end politseile üles

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskkriminaalpolitsei arreteeris eile hommikul Tallinna lennujaamas rahvusvaheliselt tagaotsitud ja Hongkongis redutanud kaupluseketi Viimistlusvikerkaar omaniku Margo Kõrkjase, kes teatas oma saabumisest politseile, kirjutab Eesti Päevaleht.

«Kõrkjas tuli vabatahtlikult tagasi,» ütles mehe kaitsja Raul Ainla. «Teatasin sellest politseile, kes talle lennujaama vastu läks.» Politsei süüdistab Kõrkjast AS Hansa Liisingult üle 10 miljoni krooni väljapetmises. Kõrkjase kaitsja taotlusel muutis kohtunik Alari Möldre tema vahi all pidamise tõkendi kautsjoniks, määrates selle suuruseks miljon krooni. Ainla nimetas kohtule Kõrkjase kautsjoni suuruseks 300.000 krooni, kuid prokurör Krista Kull leidis, et määratav kautsjon peab olema piisavalt suur, et välistada Kõrkjase uuesti välismaale pakkuminek. Ainla ütles eile õhtul, et otsib kautsjoniraha. «Tundub, et sõprade abiga saame selle siiski kokku,» lausus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles