Star FM hommikuprogrammi hakkavad juhtima Enn Eesmaa, Märt Treier ja Priit Põiklik

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raadiojaam Star FM käivitab alates esmaspäevast uue omanäolise hommikuprogrammi, mida hakkavad saatejuhtidena vedama TV3-st tuntud Enn Eesmaa ja Märt Treier ning eelmise valitsuse pressinõunik Priit Põiklik.

Raadiojaama Star FM peadirektori Sven Nuutmanni sõnul investeeritakse sellel aastal uue hommikuprogrammi käivitamiseks ligi miljon krooni. Star FM hommikuprogramm hõlmab endast informatsiooni, uudiseid, mõõdukat meelelahutust ja head muusikat ning keskendub kuulajaskonnale üle kogu Eesti. «Meie otsus alustada tõsiseltvõetava, kuid samas meelt lahutava ja informatiivse hommikuprogrammiga lähtus tänasest Eesti raadiomaastiku olukorrast,» rääkis Nuutmann. «Kuna Eesti raadioturul on osalejaid rohkem kui raha, ei suuda keegi pakkuda huvitavat ja tõsiseltvõetavat kvaliteetprogrammi, sest raha vähesus välistab võimaluse kaasata raadiotegemisse oma ala suuremaid professionaale. Otsustasime turul valitseva olukorra ära kasutada ja investeerisime inimestesse.» Hommikuprogramm algab igal äripäeva hommikul kell 6 ja kestab kuni kella 9.30-ni. Lisaks juba tavapärastele uudistele igal täis- ja pooltunnil ning majandusuudistele lisanduvad hommikuprogrammi ka spordi- ja liiklusuudiste blokid, intervjuud päevakangelastega ja ajalehtede ülevaade. Igal hommikul on kolmveerandtundidel eetris päevakommentaar, mille koostab Enn Eesmaa. Esmaspäeviti ja teisipäeviti on saatejuht TV3 Seitsmeste uudiste ja autorisaate Lõppmäng reporter Märt Treier. Kolmapäeviti ja neljapäeviti äratab kuulajaid endine Mart Laari valitsuse pressinõunik Priit Põiklik ja reedel võtab nädala kokku tele- ja raadiomaastiku grand old man Enn Eesmaa. Lähiajal on Nuutmanni sõnul planeeritud ka Star FM’i leviala laiendamine, misjärel Star FM katab 80 protsenti Eesti territooriumist. Hiljemalt 2003. aasta alguseks on Star FM seadnud enesele eesmärgiks tõusta kommertsraadiojaamade seas vanusegrupis 20 – 45 aastat turuliidriks. Star FM kuulub Skandinaaviamaade suurimasse meediakontserni Modern Times Group (MTG). Eesti turul on MTG kaubamärkidest esindatud veel TV3, TV1000, Viasat, Power Hit Radio, Everyday.com, Strix ja SDI.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles