«Õnne 13» jätkub ka tuleval hooajal

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV peadirektor Ilmar Raag teatas esmaspäeval seriaali «Õnne 13» meeskonnale, et sari jätkub ka kümnendal hooajal, kirjutab SL Õhtuleht.

«Tahtsime, et seriaal jätkuks 2003. aasta jaanuaris, kuid olukord on oodatust parem. Saame juba sel sügisel - hiljem kui tavaliselt, novembris - taas alustada,» ütles Raag. Peadirektori sõnul sai asi võimalikuks eeskätt sadade tuhandete televaatajate meelepaha hinnaga. «Nimelt on ETV esimese poolaasta reklaamimüügist raha pisut rohkem tulnud, kui lootsime. Oleme mõelnud sügisel oma töötajate palku tõsta ja uusi saateid mitte teha, aga «Õnne» on saade, mille puhul teeme erandi.» «See on rõõmustav ja väga tõsine uudis,» nentis lavastaja Tõnis Kask, «see tähendab, et jätkame, aga vaevalt samamoodi nagu seni. See poleks enam huvitav. Oleme arutanud, et kui «Õnne» jätkub, siis uues ajas, mitte seal, kus pooleli jätsime. Reaalne kalendriaeg on läinud nii palju edasi - kuus või viis kuud -, aga see määrab inimeste saatuses palju. Kõiges, mis hakkab toimuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles