Noormees kukkus ööklubi rõdult surnuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu rannas asuvas Sunset Clubis kukkus Pärnu suve avamisjärgsel peol noormees teise korruse rõdult alla ja suri hiljem haiglas.

Pärnu Kiirabi peaarst Külvar Mand ütles Raadio Pärnule, et kiirabi sai teate laupäeva varahommikul kell 3.40. 19-aastane Hando oli kukkunud Sunset Clubi hoone väljas asuvalt lahtiselt rõdult allseisvatele prügikastidele. Mandi sõnul sai noormees peavigastuse ja kiirabiarstid kahtlustasid tal ka lülisamba vigastust. Haiglas sai meedikute kahtlus kinnitust, samuti avastati noormehel verevalum. Koomas kannatanu saadeti Tallinnasse, kuid arstid ei suutnud tema elu päästa. Mand ei osanud allakukkumise põhjust öelda, eeldatavalt sai saatuslikuks suur kogus joodud alkoholi. Sunset Clubi haldusjuht kinnitas Raadio Pärnule, et hukkunud noormees oli tugevasti purjus. Tema sõnul on rõdud kolme-nelja meetri kõrgusel. Kukkumist pehmendasid küll prügikastid, kuid need seisid siiski betooni peal ja noormees kukkus alla pea ees, mis põhjustaski nii rasked vigastused. Mees ütles, et ürituste ajal katsub klubi rõdusid vähem lahti hoida. Samas ei jätku klubil jõudu rõdudel pidevalt silma peal hoida, kuigi aeg-ajalt liiguvad ringi turvapatrullid. Noored tahavad tema sõnul just rõdudel istuda, eriti öösiti. Mees lisas, et tema teada pole varem nende rõdult keegi alla kukkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles