Varbola V-Vestivali peaesinejaks on sel aastal Tanel Padar

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varbola noorteklubi Arkaadia täna ja homme toimuva V-Vestivali peaesinejaks on Tanel Padar & Speed Free, üles astuvad veel Meie Mees, Bhava, We Are The Family ja Vennaskond.

Ansambli We Are The Family koosseisu kuuluvad Lauri Pihlap, Lauri Liiv, Bert Pringi, Jarmo Seljamaa, Nele-Liis Vaiksoo, Asja Kristofor, Kaire Vilgats ja Susan Lilleväli, rääkis Vestivali korraldaja Kertu Elfeenbein. Üritus kestab Elfeenbeini sõnul kaks päeva ja kõik paigale jääda soovijad saavad koha peal telkida. Päevapilet maksab 70 krooni, kahepäevapileti saab 120 krooni eest, lisas ta. 450 krooni eest saavad sissepääsu neli ühe perekonna liiget. Varemate aastate Vestivalil on käinud teiste seas esinemas ka Blind, Genialistid, No-Big-Silence, Kate ja Kadi Toom. Varbola V-Vestival toimub tänavu kolmandat korda. Noorteklubi Arkaadia on Varbolas tegutsev organisatsioon, mis tegeleb kohalike noorte vaba aja sisustamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles