Osa tallinlasi peab paki kojutoomise eest jätkuvalt maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru elanik Piret Liim koos tütre Birgiti (5) ja poja Eldariga (10kuud) Põhja-Tallinna kandekeskuses postipakki kätte saamas.
Kadrioru elanik Piret Liim koos tütre Birgiti (5) ja poja Eldariga (10kuud) Põhja-Tallinna kandekeskuses postipakki kätte saamas. Foto: Liis Treimann.

Kui Eesti Post suve keskel Tallinnas kaks uut kandekeskust avas, teatas postifirma uhkelt, et inimesed võivad nüüd pakid endale tasuta koju tellida. Tegelikult saab seda hüve kasutada vaid osa tallinlasi.


Tallinnas tegutseb praegu kolm kandekeskust ehk vaheladu, kuhu kõik pealinlaste postipakid kokku veetakse. Kui inimene saab teate, et talle on pakk saadetud, peab ta helistama Eesti Posti infotelefonile või saatma elektronkirja ning teatama, millisel aadressil ning mis kuupäeval ja kellaajal ta soovib saadetist kätte saada. Seejärel toimetabki postiauto inimesele paki tasuta kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles