Veefestival võlub Taani vendade Olsenitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul Pärnus algav veepidu «Watergate» meelitab külalisi rohkete veevõistlustega ja show-üritustega, kuid korraldajate hinnangul kujunevad menukaimateks etteasteteks Eurovisiooni võitjate vendade Olsenite kontsert ja jahisadamasse rajatav punaste laternate tänav.

Kogu linna haarav kuues veefestival saab alguse täna õhtul kell 18 duatlonistide võistluse ja jetide demonstratsioonetendusega, seejärel avavad korraldajad esmakordselt Eestis punaste laternate tänava. Ühtlasi on punaste laternate tänav kohaks, kus tänasel avamisel pakutakse ehtsat Norra heeringat, mis on seisnud tammepuuvaadis aastajagu Pärnu muuseumi aidas.

Tegevust ja lustimist veefestivalil jagub, sest sarnaselt möödunud aastaga korraldatakse ka sel aastal jaburate veesõidukite võistlus, kus soovijad saavad oma aluseid näidata ja nendega aja peale võidusõitu teha.

Samuti õigustab «Watergate» oma nime kõikvõimalike veemängudega, alustades veeämbrite tõstmisest ja lõpetades vee all hinge kinnipidamisega.

Uudne ala on veekorvpall, kus paatides mehed mängivad tänavakorvpalli reeglite järgi, kuid erinevalt tavapärasest ujub rõngas vee peal.

Kuues veefestival lõpeb homme, mil kella 14 paiku finisheerivad jahtklubis esimesed Muhu Väina regati jahid ning Sunset Clubis esineb Eurovisioonil ilma teinud vendade Olsenite duo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles