Tallinn tõstab ühissõidukite piletihindu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitseinikud sõidupileteid kontrollimas.
Munitsipaalpolitseinikud sõidupileteid kontrollimas. Foto: Silja Kaigu.

Linnavalitsus kinnitab tänasel istungil Tallinna ühissõidukite uued piletihinnad, mis hakkavad kehtima tuleva aasta 1. jaanuarist.


Uuest aastast hakkab eelmüügist ostetud sõidutalong maksma 15 krooni praeguse 13 asemel. Ühissõidukist ostetud üksikpileti hind tõuseb viie krooni võrra, praeguselt 20 kroonilt 25 kroonile.

Kõikide teiste sõidutalongide, nii ekspress-, soodus- kui lisatalongide hind tõuseb ühe krooni võrra, sõltumata sellest, kas pilet ostetakse eelmüügist või ühissõidukist. Ühe krooni võrra kallinevad ka kõik tunnipiletid.

Linnavalitsuse pressiesindaja rõhutas, et täna hommikul avaldatud kavandatud uued piletihinnad ei ole siiski lõplikud ja ilmselt tehakse veel tänagi eelnõusse muudatusi.

Kuukaardid lähevad samuti kallimaks, kusjuures nende puhul hakkavad uuest aastast kehtima erinevad hinnad tallinlaste ja mittetallinlaste jaoks. 90 päeva kaart elektroonilisel kujul hakkab uuest aastast maksma tallinlaste jaoks 660 krooni praeguse 625 krooni asemel. Mittetallinlased peavad tuleval aastal 90 päeva kaardi eest maksma 825 krooni. Paberist 90 päeva kaart aga hakkab maksma 990 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles