Tallinn eraldas Stolitsa veebilehele 600 000 krooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsuse venekeelne portaal Stolitsa.
Tallinna linnavalitsuse venekeelne portaal Stolitsa. Foto: Stolitsa

Tallinna linnavalitsus otsustas kolmapäeval eraldada 600 000 krooni venekeelse veebilehe Stolitsa arendamiseks.

Otsuse seletuskirjast selgub, et tulenevalt muutustest meediamaastikul tekkis vajadus Tallinna vene keelt kõneleva elanikkonna informeerituse parandamiseks ning 7. juulil avati Tallinna ametliku veebilehe laiendusena ajalehe Stolitsa toimetuse baasil linna venekeelne uudisteportaal.

Tegemist ei ole pelgalt ajalehe materjalidel põhineva koduleheküljega vaid iseseisva infoväljaga, millel on päevas ligi 1400 unikaalset külastust, nädalas 10 000 külastust.

Kuna Tallinna linnakantseleil ei ole 2009. aasta eelarves Stolitsa veebiportaali pidamiseks rahalisi vahendeid ette nähtud, eraldab linnavalitsus reservfondist 600 000 krooni portaali loomise ja pidamisega seotud kulude katteks.

Täiendavad vahendid on linnavalitsuse teatel vajalikud, et kompenseerida ajalehtede Pealinn ja Stolitsa tänavusest eelarvest tehtud kulutused uudisteportaali loomiseks ja pidamiseks.

Tuleva aasta eelarves plaanib Tallinn avalike suhete valdkonnale kulutada 24,15 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles