Sõerd: olen erakonna tegevuses olnud tagasihoidlik

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Sõerd
Aivar Sõerd Foto: Peeter Langovits

Rahvaliidu liige Aivar Sõerd märkis, et tema kandidatuur erakonna esimehe kohale seati üles, kuigi ta on erakonna tegevuses tagasihoidlikult kaasa teinud.

«Minu kandidatuur tuli viimasel hetkel ja see ettepanek oli ka mulle ootamatu. Aga positiivne, et ühendus on minu tegevust usaldanud,» kinnitas Sõerd ETV saates «Terevisioon», vahendas ERRi uudisteportaal.

Samas märkis Sõerd, et erakonna esimehe küsimus ei ole siiski kõige tähtsam, vaid olulisem on see, et erakond oleks sisemiselt kindel ja oleks usku tulevikku.

«See oli viimase volikogu otsus, et jätkata ise ning kõige ambitsioonikam eesmärk on minna edukalt vastu 2011. aasta riigikogu valimistele,» selgitas Sõerd ja lisas, et välistatud ei ole aga koostöö sarnaste ideoloogiatega erakondadega.

Rääkides Tallinna linna eelarvest ja otsusest kehtestada uusi makse, tõmbas Sõerd paralleele riigiga, kes samuti parandab eelarvepositsiooni maksutõusudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles