Evelin Int-Lambot lahkub ametist

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti brändi loomist juhtinud Evelin Int-Lambot (pildil) lahkub detsembris oma ametikohalt Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses (EAS), tuues põhjuseks töölepingu lõppemise, kirjutab Eesti Päevaleht.

«Lahkumise täpne kuupäev selgub siis, kui EAS-i turundusüksuse struktuur ning liikmete tööülesanded ja plaanid on kinnitatud ja minu tööülesannete üleandmine otsustatud,» ütles Int-Lambot. Ta lisas, et projekt «Eesti tuntuks!» on lõppenud ning EAS-i nõukogu on projekti kokkuvõtte ära kuulanud ja heaks kiitnud. «Brand Estonia edasise kasutamise ja arendamisega seotud tööd on EAS-i äsja loodud turundusüksuse tööplaani osa, mille kohta saab täpsemalt pärida pärast nende tutvustamist EAS-i nõukogule,» märkis Int-Lambot. EAS-ist lahkumise järel läheb Int-Lambot lapsepuhkusele, kuna tema ja Mõõdukate esimehe Toomas Hendrik Ilvese perre sünnib tuleva aasta veebruaris-märtsis laps. Kas poiss või tüdruk, ei soovinud peatsed lapsevanemad veel avalikustada. «Olen selles küsimuses vanade eestlaste kombel veidi ebausklik ja seepärast esialgu sel teemal rohkem midagi ei ütlekski,» lausus eksvälisminister Ilves. Int-Lambotile on see esimene laps, Ilvesele kolmas. Esimesest, peatselt lahutatavast abielust on Ilvesel poeg Luukas ja tütar Juulia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles