Eestist on 11 kuuga välja saadetud üle poolesaja inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti kodulehe fragment.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti kodulehe fragment. Foto: www.mig.ee

Kodakondsus- ja migratsiooniameti andmetel on Eestist tänavu 11 kuuga välja saadetud 57 inimest.

Kodakondsus- ja migratsiooniameti pressiesindaja sõnul saadeti kõige rohkem ehk 12 inimest riigist välja novembris. Väljasaadetute hulka kuulus tema sõnul kaks Vene, Läti, Hiina ja Palestiina kodanikku, üks Valgevene kodanik ja välismaalane ning üks kodanik Bulgaariast ja Itaaliast.

Aprillis saadeti Eestist välja seitse, oktoobris kuus, veebruaris, märtsis ja juulis viis, jaanuaris, augustis ja septembris neli, mais kolm ning juunis kaks inimest.

Kõige rohkem ehk 13 oli väljasaadetute hulgas Venemaa kodanikke. Riigist saadeti välja ka kaheksa Läti kodanikku ja kolm Läti välismaalast ning kuus Leedu kodakondsusega inimest.

Eestist väljasaadetute seas oli veel ka Valgevene kodanikke ja välismaalasi ning Armeenia, Aserbaidžaani, Bulgaaria, Egiptuse, Gruusia, Hiina, Itaalia, Kasahstani, Palestiina, Poola, Rootsi, Somaalia, Soome, Ukraina ning USA/Kanada kodakondsusega isikuid.

Eelmisel aastal saadeti riigist välja 56 inimest, neist 50 esimese 11 kuuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles