Vitsut: tudengite sõidusoodustus on kogu Eesti probleem

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna volikogu esimees Toomas Vitsut.
Tallinna volikogu esimees Toomas Vitsut. Foto: Peeter Langovits.

Mittetallinlastest üliõpilaste sõidusoodustuste kaotamise probleem puudutab kogu Eestit ja lahendus tuleb leida sellest lähtudes, ütles Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, vahendas

ERR Uudised

.

«Kindlasti ei ole õiglane see, kui Tallinna maksumaksja maksab kinni tudengite sõidu ühistranspordis,» rääkis Vitsut telefoniintervjuus «Aktuaalsele kaamerale». «Pileti hind hõlmab praegu ainult osa sellest kulust, mis linnal ja linna maksumaksjal tuleb maksta ja ma arvan, et nende inimeste jaoks, kes Tallinnas registris on ja maksumaksjad on, on ebaõiglane, et me peame kogu Eestit puudutavaid probleeme lahendama.»

Tallinna üliõpilased protestisid täna linnavalitsuse kava vastu tõsta Tallinnas mitteelavatele inimestele ühistranspordi pileti hindu üle kahe korra.

Vitsuti sõnul peab tudeng otsustama, kas ta tahab toetust saada Tallinnalt või oma koduomavalitsuselt, sest kahelt poolt ei saa toetusi taotleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles