Taksojuhtide jalgealune läheb tuliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Pikaro.
Koit Pikaro. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsuse eilsel istungil kinnitati uus Tallinna taksokomisjoni koosseis, mida juhib abilinnapea Taavi Aas ning kuhu teiste seas kuuluvad ka abilinnapea Jüri Pihl ja ekspert Koit Pikaro.


Aasa sõnul on tal heameel olla esimees komisjonis, kus osalemiseks andsid oma nõusoleku sellised jõustruktuuride legendaarsed korüfeed nagu endine siseminister Jüri Pihl ning kurikuulus politseinik Koit Pikaro.

«Loodan, et nüüdsest lõpevad jutud selle ümber, et linn ei tee midagi nn taksomaffia ohjeldamiseks ning pealinna taksonduses korra majja löömiseks,» selgitas Aas. «Samas ei saa me mööda minna seadusandlusest, mis meie tegevust reguleerib. Praeguses ühistranspordiseaduses on palju puudusi, mistõttu oleme pannud oma lootused seaduse uuele redaktsioonile, kus taksonduse teema on hästi lahti seletatud. Seda paljuski ka tänu Tallinnale, kes on sinna mitmeid ettepanekuid teinud.»

Tallinna taksokomisjoni kuuluvad veel abilinnapea nõunik Priit Kutser, esindajad maksu- ja tolliametist, Tallinna munitsipaalpolitsei ametist ning keeleinspektsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles