TV3 ekraanile jõudvat tõsielusarja «Farm» juhib Marko Matvere

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 ekraanile jõuab 18. veebruaril uus tõsielusari, reality-show Farm, mis hakkab eetris käima viis korda nädalas ja mille Eesti-poolne saatejuht on Marko Matvere.

Tõsielusari Farm ei ole ellujäämiskursus, vaid katse, kus püütakse välja selgitada erinevate inimeste kooseksisteerimise ning töötamise võimalused ja ohud, rääkis TV3 pressiesindaja Annika Remmel. «Sarja selgrooks on töö ja närvideks inimsuhted,» lisas ta. Kokku 15 inimest, viis igast Balti riigist asuvad elama ühe katuse alla tsivilisatsioonist ära lõigatud maamajja, selgitas Remmel. «Elamistingimused selles talus vastavad 100 aasta tagustele oludele, puuduvad igasugused mugavused, millega kaasaegne inimene on harjunud,» lisas ta. Tõsielusari «Farm» filmiti Remmeli sõnul 50 päeva jooksul Hiiumaal asuvas Mihkli Talumuuseumis. Remmeli sõnul valmib igast päevast üks osa, millest jõuab argipäeviti eetrisse pooletunnine ning nädalavahetusel tunniajane episood, mis võtab lõppeva nädala kokku. Eestlastest elavad farmis 21-aastane üliõpilane Madis, 32-aastane kontoritöötaja Maris, 31-aastane turvamees Gabriel, 22-aastane kokk-kondiiter Heli ning 46- aastane restoranipidaja Kalle. Lätlastest osalevad saates 31-aastane florist Ilona, 20-aastane müüja Una, 42-aastane ehituskaupade konsultant Maris, 28-aastane metsamees Gojko ning 47-aastane õpetaja Liene. Leedulastest on mängus 19-aastane üliõpilane Andrius, 21-aastane üliõpilane Nerijus, 30-aastane ärimees Zidrunas, 21-aastane üliõpilane Zaneta ja 41-aastane kultuurikeskuse juhataja Izolina. Sarja Eesti-poolseks dramaturgiks on Jaanus Rohumaa, pearezhissööriks Jaanus Nõgisto. Balti riikide tootjateks on STRIX Rootsist ja Ruut Eestist, kes on aastaid tootnud ka Robinsoni-seriaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles