Tallinn autasustab teenetemärgiga kaheksat inimest

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsus tegi linnavolikogule ettepaneku anda kaheksale inimesele linnale osutatud eriliste teenete eest Tallinna teenetemärk.

Kandidaatideks on näitleja ja lavastaja Eino Baskin, pedagoog ja teadlane Andres Keevallik, Nõmme ajaloo uurija Leho Lõhmus, laulja Heli Lääts, Tallinnas toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse produtsent Juhan Paadam, tõlkija ja publitsist Enn Soosaar, filmimees Semjon Shkolnikov ning sporditegelane, liikumise «Eluterve Eesti» eestvedaja Charles-Villem Vallmann. Linnavalitsusele laekus ettepanekuid teenetemärgi andmiseks kokku 17 inimesele, teatas Raepress. Ühtlasi esitas linnavalitsus volikogule erilise austusavaldusena antava Tallinna vapimärgi kandidaadiks Dmitri Brunsi, arvestades Tallinna linnaehitusliku kujunemise uurija, arhitektuuri tutvustaja ja pikaaegse linna peaarhitekti teeneid. Teenetemärgid ja vapimärgi annab linnapea kätte vabariigi aastapäeva eel Tallinna Raekojas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles