Saarlane võitis Bingo Lotoga 795.914 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul läks esimene tänavune Bingo Loto jackpot Saaremaale, Kuressaare Edu kauplusest juba teisipäeval õnneliku pileti ostnud inimene pole veel võitu vormistamas käinud.

Lotovõitja pole Eesti Lotoga veel ühendust võtnud, ent võidu registreerimiseks on tal aega 90 päeva, teatas AS Eesti Loto avalike suhete juht Piret Kütt. Tegemist on täiesti harukordse juhusega, kus jackpot enne miljonini jõudmist välja loositakse. Võidetult summalt tulumaksu tasuma ei pea. Haruldaselt suureks on kasvanud ka ainult televisioonis loositav nö stuudio jackpot 68.000 krooni. Kõigil lotomängijatel, kes ostavad Bingo Loto kahe mänguväljaga pileti veel reedel või laupäeval, ja piletil on TV-märk, on võimalus saada osa stuudio jackpoti jagamisest. Bingo Lotoga on miljonärideks saanud juba 12 lotomängijat, kokku on Eestis 19 lotomiljonäri, enamik neist Bingo Loto ja Viking Lotto miljonärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles