Eesti Elulood ootab mälestusi Patarei vanglast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänaseni on võimalik saata mälestusi konkursile «Minu elu ja Patarei vangla» ning pretendeerida 8000-kroonisele auhinnale.

Võistlusele oodatakse terviklugusid või üksikuid Patarei vanglaga seotud mälupilte, teatas ühendus Eesti Elulood. Soovikorral võib töid esitada varjunime all. Autori palvel jäetakse tööd uurijatele suletuteks. Kõik käsikirjad antakse üle Eesti Kirjandusmuuseumi kultuuriloolisele arhiivile. Kokkuleppel kirjutajatega loodab Eesti Draamateater kasutada mälupilte Patarei vangla ajalugu käsitlevas projektis. Kirjutisi hinnatakse kahes kategoorias: elulood ja mälupildid. Võistluse auhinnafond on 8000 krooni. Võistlust rahastab Tallinna kultuuriväärtuste amet. Tänaseni on kõigil soovijatel, kes on puutunud kokku Patarei vanglaga, võimalik esitada oma töid. Tööd võivad olla keeles, mida kirjutaja kõige paremini valdab. Võimalik oli ka oma mälestusi jutustada, mis juhul need lindistati. Märgusõnaga «patarei» varustatud võistlustöid oodatakse 31. jaanuarini aadressil 50002 Tartu, Vanemuise 42, ühendus Eesti Elulood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles