Liiklejad on lumesajus toime tulnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmad ilmad ja lumesadu muudavad teed libedaks.
Külmad ilmad ja lumesadu muudavad teed libedaks. Foto: Arvo Meeks

Terve päeva kestnud kerge lumesadu on küll teeolusid pisut halvendanud, kuid raskematest avariidest on liiklejad Tallinnas ja Harjumaal suutnud hoiduda.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Martin Luige sõnul pole tänane lumesadu avariide arvu tavapärasest kõrgemale tõstnud. «Kergeid plekimõlkimisi on täna Tallinnas ja Harjumaal juhtunud 10 ringis, see on päevane keskmine arv,» sõnas Luige Postimees.ee'le.

Maanteeinfokeskusest öeldi, et kuna peenikest lund on üle Eesti sadanud päev läbi, siis on masinad teid soolatamas käinud mitu korda. «Praegu on teed põhiliselt soolamärjad, sest temperatuur on soodne, 0 ja -0,5 kraadi vahel,» ütles maanteeinfokeskuse töötaja.

Prognoosi järgi peaks lumesadu kella 20 paiku järele jääma. Samas lubab ilmajaam öötundideks tugevamaid külmakraade, seetõttu tuleb teedel eriliselt ettevaatlik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles