Tudengimess viib kokku tulevase tööandjaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. märtsil toimub Eesti Näituste messikeskuses kolmeteistkümnendat korda tudengimess «Võti tulevikku», kus üle 30 ettevõtte tutvustab võimalikele tulevastele töötajatele oma firmat.

Messil toimub ka mitu seminari, kus tudengid saavad praktilisi näpunäiteid, kuidas edukalt tööjõuturule tulla.

Tehnikaülikooli professor Mare Teichmann peab loengu töö- ja koolistressist ning Tallinna Ettevõtlusinkubaatori esindaja jagab nõuandeid, kuidas ettevõtlik tudeng saaks oma firma luua.

Lisaks pakub personaliotsingufirma Professional Peop- le tööotsijale võimalust end proovile panna tööintervjuul. Kuidas valmistada ette oma tõusu karjääriredelil, räägitakse CV-Online’i loengul.

Suurimatest ettevõtetest on oma esindustega 11. märtsil Eesti Näituste messikeskuses väljas BLRT Grupp, Viru Keemia Grupp, Eesti Energia, Eesti Põlevkivi, Kunda Nordic Tsement. Samuti on esindatud ka kolm rahvusvahelist suurfirmat - Ernst & Young, Unilever Baltic LLC ja Lidl-, kelle kohalolek pakub hea võimaluse alustada oma rahvusvahelist karjääri läbi ettevõtete Balti esinduste.

Soovi tudengeid tööle võtta on avaldanud ka riigiasutused, messil osalevad politseiamet ja tööturuamet.

Lisaks pannakse messi- le üles ka digitaalne infotulp, milles jooksevad nende ettevõtete tutvustused ja tööpakkumised, kes mingil põhjusel messil stendiga osaleda ei soovinud. Personaliotsingufirmade abil seatakse üles «töökuu-lutuste sein», kuhu korraldajad tahavad kokku koguda 200 tööpakkumist.

Kontaktprojekt «Võti tulevikku» on üliõpilasorganisatsiooni BEST-Estonia avalikkusele kõige tuntum projekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles