Tallinna tabamatu taksokomisjon sunnib taksojuhid piraatideks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksopeatus.
Taksopeatus. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnaametnike luuslank on pannud Tallinna taksojuhid täbarasse seisu - taksoloa komisjoni liikmeid pole võimalik kätte saada ja seepärast pole ka taksojuhid litsentsi saanud.


Üle 30 taksojuhi on käinud mitmeid kordi paberitega komisjoni ukse taga, aga litsentse pole saadud. Komisjoni liikmeid pole lihtsalt kohal ja kõik, vahendas Reporter.ee.

«Liidu poole on viimase kahe nädala päris mitmed taksojuhid ja taksoettevõtjad pöördunud probleemiga, et oma taksoveolubasid või sõidukikaarte ei saada õigeaegselt kätte. Ilma nendeta taksoveoteenust osutada ei tohi,» ütles Eesti taksojuhtide liidu juhatuse liige Lembit Poolak.

«Nemad seletavad seda, et inimesed on haiged, aga kui oli vaja luua ajutine komisjon taksopeatuse rentimiseks Viru tänaval, siis pandi komisjon nobedalt kokku,» meenutas Poolak.

Sel aastal peaks komisjon kogunema veel järgmisel nädalal, siis minnakse puhkusele. Juhul kui ka järgmisel nädalal ametnikud kohale ei ilmu, siis on paljudele taksojuhtidele jõulud ja aastavahetus kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles