Üliõpilased jätkavad võitlust sõidupiletite hinna üle

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaud (TÜÜL) peab kahetsusväärseks Tallinna linnavolikogu tänast otsust, millega tõstetakse sõidupiletite hindasid üliõpilastele üle 300 protsendi.


Üliõpilased arutavad edasisi tegevusi paari järgmise nädala jooksul ning välistatud pole kohtu või õiguskantsleri poole pöördumine.

«Kuigi tänane otsus oli etteaimatav on ikkagi uskumatu, et oma sõnades üliõpilasi väärtustav linnavalitsus astus sellise sammu. Üliõpilased ei kavatse jätta asja aga sinna paika. Oleme alustanud konsultatsioone juristidega leidmaks probleemile õiguslikku lahendust. Otsus edasiste tegevuste osas tuleb hiljemalt uue aasta alguses,» märkis TÜÜLi juhatuse esimees Getter Tiirik.

Tallinna linnavolikogu võttis täna vastu määruse, millega tõstetakse sõidupiletite hindasid väljastpoolt pealinna pärit tudengitele üle 300 protsendi.

Üliõpilased jätkavad võitlust võrdsete pilethindade eest üliõpilastele Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles