Aas: tudengid sõidavad tänaste hindadega maini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaua
juhatuse esimees Getter Tiirik ja abilinapea Taavi Aas.
Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaua juhatuse esimees Getter Tiirik ja abilinapea Taavi Aas. Foto: Liis Treimann.

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa kinnitusel saavad kõik kvartalikaardi ostnud pealinna tudengid sõita tänaste hindadega veel järgmise aasta maini, sest linnavolikogu määrusega tõuseb sõidupiletite hind alles 1. veebruarist 2010.


Aas kinnitas, et tudengitel ei ole seniks, kuni riigikogu Keskerakonna seaduseelnõu parlamendis menetleb, tarvis piletihindade pärast muretseda.

«Kvartalikaardid, mis täna või kasvõi järgmise aasta 31. jaanuaril ostetakse, kehtivad rahulikult veel 2010. aasta maini,» lisas abilinnapea. «Loodame, et tudengid toetavad Keskerakonna jõupingutusi üliõpilaste huvide kaitsmisel riigikogus ja tudengite esindajad ning tudengid, kes kuuluvad IRLi või Reformierakonda, paneksid oma erakonnakaaslastele riigikogus südamele, et võideldakse ühise asja nimel. Nüüd on kõikidel riigikogu erakondadel suurepärane võimalus näidata üles hoolivust tudengite mure suhtes sellega, et antud seaduseelnõu võetakse vastu samasuguse tempoga, nagu IRL tavaliselt Tallinna puutuvaid seadusi menetleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles