Trolliliinid maha sõitnud mees saadeti kohtu ette

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Sõpruse puiesteel.
Õnnetus Sõpruse puiesteel. Foto: Postimees.ee lugeja

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette ajakirjanduses Bemmi-Kristjani hüüdnime saanud noormehe, kes septembris sõitis BMW maasturiga Tallinnas Mustamäel maha trolliliinid ja hakkas vastu teda kinni pidanud politseinikele.


Prokuratuur süüdistab Kristjan Kattaid (23) joobes juhtimises ja psühhotroopse aine GHB suures koguses omamises, ütles ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik, vahendas

ERR Uudised.

Harju maakohus arutab Kattai kriminaalasja üldmenetluses ning kohtunik Helve Särgava määras esimese istungi 18. jaanuarile.

7. septembri õhtul ei tulnud BMW X5 roolis olnud Kattai oma maasturi juhtimisega toime ning sõitis maha trolliliinid ja üritas ebaõnnestunult sündmuskohalt põgeneda ning hakkas politseinikele vastu.

Kuna Kattai puruks sõidetud maasturist leidsid Põhja prefektuuri narkopolitseinikud plastpudeli 55,57 grammi «korgijoogi» ehk psühhotroopse aine GHBga, siis võeti ta kaks päeva hiljem kohtu loal vahi alla, kus ta viibib senini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles