Lapse löömises kahtlustatav direktor jätab ameti

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein, kes sattus politseiuurimise alla lapselöömiskahtlustusega, ei kavatse uueks ametiajaks kandideerida.

Järvamaal Päinurme internaatkoolis õpivad puudega lapsed, kellest paljudel on meditsiinidiagnoos ja kes võivad käituda ettearvamatult, selgitab koolidirektor Kulno Klein Õhtulehele.

Nende ohjeldamisel ei saa Kleini kinnitusel iga kord füüsilist kontakti vältida, sest vastasel juhul võib endast väljaläinud laps teha viga nii endale kui ka teistele, kuid alati ei tähenda see löömist.

Ühest sellisest vahejuhtumist saigi direktori sõnul alguse politseiuurimine, mis peab välja selgitama, kas direktor tõesti lõi last.

Olgu uurimistulemus milline tahes, on Kleini sõnul tema töö ses koolis läbi, sest 31. detsembril lõpeb tema tähtajaline leping ja kuigi ta plaanis algul ka järgmiseks ametiajaks kandideerida, on ta sellest loobunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles