Tallinn saadab 35 000 kutset tallinlaseks hakata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn meelitab elanikuks registreerima muu hulgas linna pakutavate soodustuste ja toetustega.
Tallinn meelitab elanikuks registreerima muu hulgas linna pakutavate soodustuste ja toetustega. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus käivitas otsepostituskampaania, mille raames saadetakse 35 000 inimesele kutse tallinlaseks saada.


«Hea elanik - saa tallinlaseks!» kirjutab linnavalitsus otsepostituses. «Aus ja õige on omada registreeritud elukohta ja olla maksumaksja selles omavalitsus, kus Sa elad!»

Lisaks loetleb otsepostitus erinevaid tallinlastele makstavaid toetusi ja soodustusi ning kirjeldab, kuidas tallinlaseks registreeruda.

Tallinna pressiteenistuse kinnitusel on tegemist ühekordse kampaaniaga ning plaanis on teha 35 000 otsepostitust. Ühe otsepostituse hind on 35 senti, sellele lisandub postikulu Ekspresspostilt.

Valikpostitus tehti linnavalitsuse teatel valdavalt uutele elamispindadele linnaplaneerimise ameti andmetele toetudes.

Analoogilisi teavituskampaaniaid on Tallinnas varemgi korraldatud. Selleteemalist infot on edastanud ajalehed Pealinn ja Stolitsa, raadio- ja telesaated, Tallinna veeb ja Vabaduse väljaku ekraan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles