Ott jätkab iganädalase autorisaatega Kanal 2-s

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastaid Eesti telekanalite tööpakkumisi eiranud teletäht Urmas Ott jätkab pärast intervjuusarja «Augustivalgus» iganädalase autorisaatega Kanal 2-s, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kanal 2 on programmidirektor Olle Mirme sõnul Oti nõussesaamisega äärmiselt rahul. «Läbirääkimised polnud kerged, kuid me ei eeldanudki seda. Teistpidi on hea meel, et Ott oli meiega koostööst huvitatud ning läbirääkimised ei kujunenud magedaks kauplemiseks,» ütles Mirme. Saade nimega «Happy Hour» kuulub Mirme kinnitusel nii sisult kui ka hinnalt väärikate teleproduktide klassi, kuid ei soostunud projekti maksumust avalikustama. «Saate märksõnadeks on aktuaalsus ja sündmusekesksus. Soovime näidata inimest läbi olulise hetke või hetke läbi olulise inimese,» märkis ta. Mirme leidis, et saade peaks olema väljakutse ka Otile endale, sest ta pole päevakajalisi saatesarju pikka aega teinud. «Uus saade pole kindlasti ei «Augustivalgus», «Carte blanche» ega Urmas Oti aastalõpusaade,» meenutas Mirme teletähe viimaseid suurprojekte Eestis. Igasse otsesaatesse neljapäeviti kell 20.30 kutsutakse tunniks ajaks tavaliselt kaks inimest. Saate pealkiri «Happy Hour» viitabki «kahele külalisele ühe hinna eest» või siis kahele probleemile, mis saavad saates kajastatud. Esimene saade on eetris 4. septembril. ««Augustivalgus» tõestas, et Ott on võib-olla oma parimas vormis. Peale selle, kes on Urmas Ott ise, toob ta endaga kaasa ka kvaliteedi saate külalistes, sest avalikkuse ette tulevad ka need inimesed, kes muidu seda ei teeks,» möönis Mirme. «Augustivalguse» ja «Happy Hour’i» produtsent Raivo Suviste ei öelnud, kus uut saadet salvestama hakatakse. «Oleme vaadanud Radissoni hotelli, aga kõik on veel lahtine,» märkis Suviste. «Oti saadetes peab olema palju ruumi ja õhku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles