Lasnamäe valveapteek jätkab tegevust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valveapteek Tõnismäel.
Valveapteek Tõnismäel. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kuna linn ei suutnud riigihankega leida uut Lasnamäe ööapteegi pidajat, pikendatakse kahe kuu võrra lepingut senise ööapteegi pidaja, OÜ Euroapteegiga.


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul ebaõnnestus tulevaks aastaks ööapteegi pidaja leidmiseks korraldatud hange seetõttu, et seal oli ainult üks osaleja, kelle hinnapakkumine oli liiga kõrge.

«See oli mitu korda kõrgem kui see summa, mille peale on sõlmitud leping Tõnismäe ööapteegi pidamiseks. Seetõttu me pikendasime kahe kuu võrra senise apteegipidaja lepingut, et lasnamäelased praegusel haigusterohkel ajal ilma ööapteegita ei jääks,»ütles Martinson.

Ta lisas, et uuel aastal korraldab linn kindlasti läbirääkimistega pakkumised, et leida Lasnamäele sobiva hinnaga lepingupartner. «Ööapteeki ei tahaks kuidagi sulgeda, sest Lasnamäe on ikkagi nii suur linnaosa ja Pae tänava apteegis on nii õhtutundidel kui öösel olnud palju külastajaid,» lausus Martinson.

Lasnamäe ööapteek alustas tegevust tänavu veebruaris aadressil Pae 76. Linn maksis OÜ Euroapteegile valveapteegi teenuse osutamise eest selle aasta lõpuni ligi 600 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles