Tallinnas varastati jõululaupäeva õhtul paljaks jõuluvana

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varguse ohvriks langenud jõuluvana.
Varguse ohvriks langenud jõuluvana. Foto: Erakogu

Tallinnas Raua tänaval tehti jõululaupäeva õhtul tühjaks laste juurde läinud jõuluvana auto.

Varguse ohvriks langenud jõuluvana teatas ajakirjandusväljaannetele saadetud meilis, et üleeile õhtul kella 20.20 paiku, vahetult pärast seda, kui ta oli läinud järjekordse lasterohke pere juurde aadressil Raua 19, tegi keegi kas puhtalt juhuse läbi või planeeritult tema auto tühjaks kogu tema maisest varast, vahendas ERR Uudised.

Autos olid tumepruuni nahkjope alla peidetud õlakotis digifotoaparaat Panasonic Lumix C-FZ5, mobiiltelefonid Nokia E50 ja Samsung D780, rahakott, kodu ja töökoha võtmed, töövahendid ja mitme sõiduauto dokumendid, varas viis kaasa nii jope kui ka koti.

Varastati ka kõik jõulukingitused ning isegi peredes jõuluvanale teele kaasa antud kodus valmistatud jõulumaiused.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva kinnitas, et eile õhtul kella 20.20 ajal helistas politseisse mees, kes teatas, et tema Raua tänaval pargitud autost on varastatud mitmeid asju, ning lubas hiljem pöörduda politseisse avaldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles