Möldri ja juhatuse tüli tõttu jäi hoki patiseisu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähokis on võitluslikud hetked tavalised, Eestis käib aga suurem pusimine hoopis alaliidus.
Jäähokis on võitluslikud hetked tavalised, Eestis käib aga suurem pusimine hoopis alaliidus. Foto: Martin Kalmus

Vastuolud alaliidu juhatuse ja president Jaan Möldri vahel, riigilt saamata jäänud rahaline toetus, vaid endisest assistendist peasekretäriks tõusnud, ühest töötajast koosnev sekretariaat ja selgete visioonide puudumine. Kõik see viis olukorrani, kus hokiliidu juhatus otsustas täies koosseisus tagasi astuda. Seda napilt kolm nädalat enne koduse hooaja algust.

Tegelikult plaanis lahkuda vaid Mölder. Juba kevadel, pärast meeste koondise fiaskoga lõppenud MM-turniiri, mis päädis koduteel lausjoominguga, avaldas Mölder soovi ametist taanduda. Viimasel juhatuse koosolekul teataski ta, et paneb kuu lõpus ameti maha. Tegelikult olnuks see teisele leerile hea võimalus ohjad enda kätte haarata, kuid ühe juhatuse liikme repliik, et ka tema astub tagasi, tekitas lumepalliefekti: juhatus teatas taandumisest täies koosseisus. Postimehele teadaolevalt polnud kaugeltki kõik juhatuse liikmed asjade sellisest käigust vaimustuses.

Suur auk eelarves

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles