«Jõulutunnel» kogus naiste varjupaikadele 1 526 000 krooni

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perevägivald.
Perevägivald. Foto: SCANPIX

ETV heategevusprogrammi «Jõulutunnel» toetustelefonid sulgusid täna õhtul ning televaatajad tegid ühtekokku ligi 29 000 kõnet, kogudes naiste varjupaikade ja nõuandetelefoni heaks 1 526 000 krooni, teatas

ERR Uudised

.

«Vaatamata viletsale majandusaastale ja pealtnäha ebatavalisele teemale oli televaatajate toetus algatusele kummardusväärselt suur,» ütles «Jõulutunneli» produtsent Margus Saar.

Margus Saare sõnul kujunes «Jõulutunneli» kümnes heategevuspäev senistest kõige kõnekamaks ja teema pakub vaatajaile järelemõtlemist veel pikaks ajaks.

«Me soovisime Eesti üheksa naiste varjupaiga spetsialistide tegevuse toetamise kaudu anda abikäe kõigile perevägivalda kogenud naistele ja lastele, kuid muidugi ka meestele,» rääkis Saar.

Möödunud aastal koguti Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele kliinilise kõnni- ja liikumisanalüüsi labori seadmete soetamiseks 3 491 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles