Võimalik vaid Lihulas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mitmed Telseti kaabeltelevisiooni kliendid jäid möödunud pühapäeval telepildita, selle asemel sähvisid ekraanil kummalised triibud.

Samal ajal kui Telseti Lihula kliendid põrnitsesid oma sähvivat teleriekraani, vaatasid Elioni ja teiste firmade kliendid saateid «Võimalik vaid Venemaal», «Võimalik vaid Eestimaal» ja mõistagi poliitikute unustamatult reipaid valimisreklaame. Aga mina kui Telseti vana klient ohkasin karastunult: «Ilma pildita telerivaatamine on võimalik vaid Lihulas.»

Esialgu olin siiski segaduses. Arvasin, et mu eakas teler ütles üles, ja siis, et antenn on valesti sees. Kui hakkasin oma tuttavatele helistama, sai asi selgeks. Nad olid Telseti peale püha viha täis. Üks neist oli käinud surnuaial ja põiganud koduteel tütre poolt läbi. Tütar soovitanud emal kähku koju minna, sest tema tahtvat «Sajandi armastust» vaadata, ja imestanud, et kas ema siis seda mitmes riigis keelatud filmi ei vaatagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles