Mustjala vald jättis oma elanikud jõuludeks lumme

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal on tänase ööga maha sadanud 30 sentimeetrit lund ja teeolud keerulised.
Saaremaal on tänase ööga maha sadanud 30 sentimeetrit lund ja teeolud keerulised. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mustjala valla Liiküla, Pahapilli ja Liiva küla avalikuks kasutamiseks mõeldud teed olid veel eile õhtuks lumest puhastamata. Seda vaatamata sellele, et eelmise nädala kahel päeval teatas Liiva küla abikülavanem Margus Muld lumelükkamise vajadusest vallavalitsuse ametnikule.

«On kahetsusväärne vallaametnike selline suhtumine oma valla elanikesse, sest just jõuluajaks tulevad ka nendesse küladesse koju lapsed ja lapselapsed, kes aga paraku pidid ise oma auto ees lund lükkama, et koju pääseda. Kuigi lume paksus on juba üle 30 cm, pole sellel talvel valla poolt ühtegi lumelükkajat nendesse Mustjala valla küladesse jõudnud,» rääkis Muld Meie Maale.

Mustjala vallavanem Kalle Kolter ütles, et see on otsitud põhjus. «Mulle pole nendest kolmest külast ühtegi signaali tulnud, et lumi oleks lükkamata,» teavitas Kalle Kolter.

Külaelanikud kavatsevad tekkinud olukorra tõttu esitada ka kirjaliku arupärimise Mustjala vallavalitsusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles