Suur Märjamaa vald toetub külakogukondadele

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Plamuse eestvedamisel on panustatud Märjamaa arendamisse ja hoonete renoveerimisse, kuid praeguse vallavanema jaoks on pärast valimisi õige aega minna uusi väljakutseid otsima.
Eero Plamuse eestvedamisel on panustatud Märjamaa arendamisse ja hoonete renoveerimisse, kuid praeguse vallavanema jaoks on pärast valimisi õige aega minna uusi väljakutseid otsima. Foto: Mihkel Maripuu

Märjamaa vallavanema Eero Plamuse kohaliku omavalitsusjuhi karjäär sai alguse 1993. aastal, kui ta valimiste järel asus Valgu põhikooli direktori ameti kõrvalt juhtima vallavolikogu.


Juba 1996. aasta valimiste eel käisid toonases Märjamaa alevis muutuste soovijad vallavolikogu esimeest Plamust alevivanemaks kutsumas, kuid siis ütles ta pakkumisest ära. Alles 1998. aastal õnnestus neil Plamus ära rääkida ja temast sai alevivanem. 2002. aastal ühendati Märjamaa alev ja vald ning Loodna vald ning tekkis üle 7000 elanikuga Märjamaa vald, sellest ajast on Plamus olnud vallavanem, kokku 15 aastat. Tõsi, 2005. aastal, pool aastat enne valimisi, kukutati Plamus osavate poliitmängudega, kuid seda suurema häältearvuga valiti ta sügisel tagasi valda juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles