Tervishoiuteenuste loetelu ja hinnad uuenevad pidevalt

, haigekassa hinnakujunduse talituse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravi teenuste uuendamisel lisati 2012. aastal loetellu mitmele patsiendile samaaegselt ehk grupis osutatavad füsioteraapia ja tegevusteraapia teenused.
Taastusravi teenuste uuendamisel lisati 2012. aastal loetellu mitmele patsiendile samaaegselt ehk grupis osutatavad füsioteraapia ja tegevusteraapia teenused. Foto: SCANPIX7CORBIS

Kindlustatud inimestele osutatud tervishoiuteenuste eest tasub peamiselt haigekassa. Vahel eeldavad inimesed aga ekslikult, et ravikindlustus katab kõik meditsiiniga seonduvad kulud.

Ravikindlustust korraldab haigekassa, rahastades lisaks ka soodusravimeid ja abivahendeid, makstes haigushüvitisi ja tegeledes terviseedendusega. Vahel eeldavad inimesed aga ekslikult, et ravikindlustus katab kõik meditsiiniga seonduvad kulud.

Suurema osa teenuseid hüvitab haigekassa tõesti täies ulatuses. Mõnede teenuste ja ravimite eest tuleb osaliselt tasuda ka patsiendil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles