Uut tüüpi kirbukas: rendi riiul ja müü

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliisa Mõistliku sõnul on Kodu Kirbukas uus iseteenindav kirbuturu tüüpi pood, kus kauba müüjatelt komisjonitasu ei võeta.
Eliisa Mõistliku sõnul on Kodu Kirbukas uus iseteenindav kirbuturu tüüpi pood, kus kauba müüjatelt komisjonitasu ei võeta. Foto: Andres Haabu

Tallinnas Paldiski maantee ja Sõle tänava nurgal avas uksed uut tüüpi kirbukas või kasutatud asjade kauplus, kus kauba müüjatelt komisjonitasu ei võeta. Selle asemel võib igaüks rentida endale riiuli ja stange ning oma ülearused riided ja muud asjad sinna müügile panna.

«Anname inimesele rendile ruutmeetri põrandapinda koos riiuli ja stangega ning anname ka hinnasildid. Inimene toob oma asjad siia, paneb neile hinnasildid külge ja kogu raha, mis ta nende asjade müügiga teenib, saab ta endale,» rääkis Kodu Kirbuka juhataja, üks omanikke ja müüja Eliisa Mõistlik.

«Meie võtame renti ainult riiuli ja stange eest ning müüme inimeste eest nende asjad maha,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles