Riigieksamite edetabel kinnistas eelmiste aastate tulemusi

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala eragümnaasiumi direktori Jekaterina Gridneva sõnul koosnevad nende väikesed, umbes kümnekonna õpilasega klassid vaid õpihimulistest lastest.
Sakala eragümnaasiumi direktori Jekaterina Gridneva sõnul koosnevad nende väikesed, umbes kümnekonna õpilasega klassid vaid õpihimulistest lastest. Foto: Sakala eragümnaasium

Puurmani gümnaasiumi viimane lend tegi tegevuse lõpetanud gümnaasiumile ilusa kingi, tõustes mulluselt 121. kohalt 30. positsioonile.

Gümnaasiumide riigieksamitulemuste põhjal valminud edetabel ei pakkunud sisulisi üllatusi – ikka on eesotsas Tallinna, Tartu, Narva ja Pärnu eliitkoolid, suurel osal koolidel, kus on nii tugevaid kui nõrgemaid õpilasi, on tulemus korralik keskmine, ning tõusu on teinud mõni väikekool, kus juhtus olema võimekam lend.

Teist aastat on Tallinna reaalkool esikoha napsanud Tartu Treffneri gümnaasiumi ees, aga kolmandale kohale on esimest korda tõusnud väike Tallinna kesklinnas tegutsev erakool – Sakala eragümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles