Tallinna ja Helsingi vahel Copterline niipea ei lenda

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Postimehe fotograaf oli pildistamas Copterline’i tühja maandumisplatsi Tallinna linnahalli katusel, saabus kopter Robinson R-44, millest väljus ärimees Oleg Sõnajalg koos abikaasa Viiviga. Sõnajalg rendib Copterline’i maandumisplatsi Saaremaale lendamiseks.
Kui Postimehe fotograaf oli pildistamas Copterline’i tühja maandumisplatsi Tallinna linnahalli katusel, saabus kopter Robinson R-44, millest väljus ärimees Oleg Sõnajalg koos abikaasa Viiviga. Sõnajalg rendib Copterline’i maandumisplatsi Saaremaale lendamiseks. Foto: Küllike Rooväli

Copterline lähiajal Tallinna–Helsingi liinile ei naase, kuna ettevõte teenib oluliselt paremini Põhjamerel naftapuurtorne teenindades.

Kopteriühendus Tallinna ja Helsingi vahel on olnud kolmel perioodil: aastatel 2000–2005 ning 2008. aastal. Viimati taastati ühendus umbes üheksaks kuuks 2011. aasta septembris. Esimesel korral katkesid Copterline’i lennud pärast 2005. aasta augustis juhtunud õnnetust, kui kopter vahetult pärast õhkutõusmist Tallinna lahel alla kukkus ja kõik pardal olnud 14 inimest surma said.

Seejärel taastas Copterline lennud Tallinna ja Helsingi vahel vahetult enne majanduskriisi puhkemist 2008. aasta augustis, lennuühendus katkestati aga juba sama aasta lõpus uuesti. Ettevõte põhjendas seda toona keeruliste majandusoludega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles