Briti kaubamaja Debenhams avas Rocca al Mares uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti päritolu juhtiv rahvusvaheline kaubamaja Debenhams avas täna, 18. septembril ametlikult oma esimese kaubamaja Balti riikides. Kaubamaja asub Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuse esimesel ja teisel korrusel.

Tallinna tõi Debenhams põhilised tootekategooriad: naiste, meeste ja laste rõivad, kodukaubad, jalatsid, aksessuaarid, pesu ja kingitused enam kui 3000 ruutmeetri suurusel kauplusepinnal koos kohviku ja kosmeetikaosakonnaga. Debenhamsi eristab konkurentidest ainulaadne valik omamärke, mille hulgas on näiteks Designers at Debenhams, näiteks saab osta Star by Julian Mcdonaldi, Preeni jt. rõivaid. Avamise eelõhtul toimunud VIP-peol näidati moodi ja kuulati muusikat.

Hinnaklassilt on Debenhams mõeldud keskmisele tarbijale: naiste pluusid maksavad 35, kleidid 50-100 ning joped 100 euro ringis. Vaata kaubavalikut Tallinncity galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles