Aluspükstelavastus külastab Minskit

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuse «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud» peaosas on tänavu kevadel Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna lõpetanud Katrin Kalma. Aluspüksterohke kujunduse on teinud kunstnik Kiwa.
Lavastuse «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud» peaosas on tänavu kevadel Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna lõpetanud Katrin Kalma. Aluspüksterohke kujunduse on teinud kunstnik Kiwa. Foto: Kristjan Teedema

Reedel on viimane võimalus Eestis vaadata Tartu Üliõpilasteatri lavastust «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud». Järgmise ja üleüldse päramise etenduse nägemiseks tuleb sõita Valgevene pealinna Minskisse.

Tänavu märtsi lõpus esietendunud lavastuse, mille originaalpealkirjaks on Moskvas elav valgevenelasest autor Pavel Prjažko pannud «Aluspüksid», võttis kriitika hästi vastu.

Ajakirjas Teater. Muusika. Kino 5/2013 ilmunud artiklis märkis Berk Vaher, et ««Elad muudkui ...» ei mõju pealiskaudse epateerimisena epataaži enese nimel, vaid teadliku, metoodilise rünnakuna publiku mugavustsoonile».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles