Karlovas püsib ajalugu pjedestaalil

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova gümnaasiumi vilistlasel Liis Haljasmäel oli geenitehnoloogia erialale sisseastumiseks vaja teha matemaatika ja bioloogia riigieksam, kuid ajaloo valis ta lisaks sellepärast, et teadis varasemate lendude väga headest tulemustest.
Karlova gümnaasiumi vilistlasel Liis Haljasmäel oli geenitehnoloogia erialale sisseastumiseks vaja teha matemaatika ja bioloogia riigieksam, kuid ajaloo valis ta lisaks sellepärast, et teadis varasemate lendude väga headest tulemustest. Foto: Margus Ansu

Tänavune riigieksamite edetabel ei toonud Tartus erilisi muutusi, siiski – hea üllatusena näitasid Karlova gümnaasiumi abituriendid taas oma suurepäraseid teadmisi ajaloost.

Karlova õpilastest ei õnnestunud küll kellelgi saavutada parimat tulemust, 100 punkti – oli koole, kus õpilased ka selle kätte said –, kuid kõik 25 eksaminandi tegid oma tööd piisavalt hästi, et kooli keskmiseks kujunes 84,9 punkti.

Selle tulemusega tehti ära ka kõigile neile mainekatele Eesti gümnaasiumidele, kes troonivad üldedetabeli tipus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles